Her kan du kjøpe SEO-artikler


Et av de viktigste punktene når det kommer til søkeroptimalisering, er innholdet på selve nettstedet. Mange webfolk snakker om SEO-artikler som om det var noe eget, men egentlig er det kun snakk om velskrevne artikler som fokuserer både på leseren og søkemotoren. Ikke alle har kunnskap eller tid til å produsere slikt innhold selv, og da kan det lønne seg å sette bort arbeidet.

Før du bestemmer deg om du ønsker å kjøpe SEO-artikler eller skriver de selv, anbefaler vi at du leser vår guide som forteller hvordan du skriver artikler for SEO. Kanskje får du det til selv, eller innser at dette er det best å få noen andre til å ta seg av.

Kort oppsummert, så skriver man en SEO-artikkel for at nettsted skal rangere høyere i søkeresultatene. De fleste sikter seg da inn mot Google som søkemotor. Man velger seg først ut et nøkkelord (eller flere), som man ønsker skal repeteres igjennom en artikkel. Dette blir på en måte temaet i artikkelen, men må nødvendigvis ikke være det. Et par huskeregler for gode SEO-artikler, er at de skal være velskrevne og gi minst like mye mening for leseren som for roboter.

Hvor kan man kjøpe SEO-artikler?

For de aller fleste vil det være mest gunstig å kjøpe SEO-artikler som er tilrettelagt for ditt nettsted. Da kan man bestille store pakker på 10-20-50 eller 100 artikler, og publisere de på nettstedet over tid. Perfekt for deg som driver nettbutikk, og som ønsker en kontinuerlig oppdatert blogg.

Info om kjøp av SEO artikler fra Lykke Media

Men hvordan skal du bruke artiklene når du har fått de? Det finnes flere svar på det. Kort sagt så lønner det seg å jevnlig oppdatere nettstedet med nye artikler, slik at Google må gjennomsøke det på nytt. I tillegg er det viktig å ikke ha artikler som bare fokuserer på det samme nøkkelordet, men å variere det litt. Man bør gjøre så mye som mulig for å unngå at søkemotorene kan oppfatte innholdet som kunstig, og derfor er det greit å kjøpe SEO-artikler fra noen som kan skrive velskrevne tekster om aktuelle temaer.

Har du noen erfaring eller anbefaling av kjøp av SEO-artikler? Kommentér gjerne!

Kommentarer til dette

Nyeste innlegg fra SEOartikler:

10 essensielle tips for å forbedre SEO for finansielle sammenligningssider

Search Engine Optimization (SEO) er avgjørende for å forbedre synligheten til en finansiell sammenligningsside og […]

Hvordan skrive en artikkel

Mange sitter på skrivekunnskaper som er over gjennomsnittlig gode, men sliter allikevel med å produsere […]

Fem tips til SEO for blogg og bloggere

Driver du egen blogg, der du ønsker å klatre i søkeresultatene? Da nytter det som […]

Ingen kan garantere deg førsteplass i Google

Det finnes mange SEO-eksperter der ute, og etter hvert som søkemotorene har blitt stadig viktigere […]

Dette sier Google om SEO og søkemotoroptimalisering

Google er selve guden av alle søkemotorer, og de fleste vil lytte til hva giganten […]