Hvordan skrive en artikkel

Mange sitter på skrivekunnskaper som er over gjennomsnittlig gode, men sliter allikevel med å produsere innhold til nettsidene side. Det å skrive en god artikkel er en kunst, men det er uansett noe som er lett å lære seg. Vi skal i denne guiden gi deg noen gode tips til hvordan du bør skrive en artikkel.

(mer…)

Fem tips til SEO for blogg og bloggere

Driver du egen blogg, der du ønsker å klatre i søkeresultatene? Da nytter det som regel ikke bare å skrive pent, men man bør tenke på ulike aspekter av SEO. I denne artikkelen skal vi se på hvordan bloggere kan få bedre SEO til bloggen sin, ved hjelp av syv enkle tips som du kan utføre i den daglige bloggingen. (mer…)

Hvordan få innhold til nettstedet ditt?

Å drive et nettsted kan være veldig morsomt, men også ganske så tidkrevende. For å tiltrekke deg nye besøkende, er du avhengig av å stadig kunne tilby nytt og oppdatert innhold. Men noen må jo produsere dette innholdet, og hvis du selv ikke kan gjøre det, hvordan skal du da få innhold til nettstedet ditt? Jo, du kjøper simpelthen SEO-artikler. (mer…)

Blir oversatte tekster sett på som duplikat?

Det er en omfattende jobb å produsere innhold til nettstedet sitt, spesielt dersom det skal være unikt. Det enkleste i mange tilfeller er å finne det noen andre har skrevet om temaet tidligere, men da bør det helst være på et annet språk slik at søkemotorene ikke anser innholdet som duplikat og kopiering. Da kommer problemstillingen som mange SEO-folk spør seg – vil søkemotorene anse oversatte tekster som duplikatinnhold? (mer…)

Fem tips for søkevennlige artikler

Å skrive er en kunst – å skrive tekster som skal leses av datamaskiner er en annen kunst. Det å skrive tekster som skal leses både av maskiner og mennesker er kanskje den mest kompliserte kunsten av dem alle, ettersom mennesker og maskiner er ganske så forskjellige. Allikevel er det ingen umulighet, og du kan ved å følge disse fem tipsene komme langt på vei med å skrive SEO-vennlige artikler. (mer…)