Hvordan få innhold til nettstedet ditt?


Å drive et nettsted kan være veldig morsomt, men også ganske så tidkrevende. For å tiltrekke deg nye besøkende, er du avhengig av å stadig kunne tilby nytt og oppdatert innhold. Men noen må jo produsere dette innholdet, og hvis du selv ikke kan gjøre det, hvordan skal du da få innhold til nettstedet ditt? Jo, du kjøper simpelthen SEO-artikler.

I oppstartsfasen av det nye nettstedet ditt er du sannsynligvis ivrig på å skrive artikler selv, for å gjøre et omfattende SEO-arbeid. Derimot forsvinner skrivelysten over tiden, og kanskje får du rett og slett ikke tid til å skrive artiklene selv.

Da finnes det flere måter du kan få innhold til nettstedet ditt. Det mest kritiske vil være å jevnlig oppdatere med såkalte SEO-artikler.

Åpne for gjesteinnlegg

Dersom du driver en blogg eller et lignende nettsted, så kan du åpne for at andre skribenter kan skrive på nettstedet ditt. Vanligvis vil ikke dette være gratis, men ved å tilby skribentene lenker i teksten til deres nettsteder, så vil mange sannsynligvis være interessert i å publisere artiklene sine på nettstedet ditt.

Pass bare på at dette er unike artikler, ellers vil SEO-effekten bli borte. Lenkene bør også være relevante i forhold til den nisjen du opererer i, slik at Google ikke vil se på de som kjøpte lenker.

Kjøpe SEO-artikler

Den enkleste jobben – dersom man har pengene – er å kjøpe SEO-artikler. Da kan man bestille store pakker, til en ganske så rimelig penge, og ha nok innhold til å publisere igjennom hele sommeren. Man kan få artikler så billige som 0,40 kroner per ord, noe som gir rom for å bestille nok artikler til at det skulle gi deg en saftig SEO-effekt.

Kjøp kun artikler fra seriøse skribenter som vet hva de driver med. «Hobbyskribenter» som egentlig ikke har peiling på SEO, og kanskje heller ikke mestrer SEO skikkelig, bør unngås.

Skrive artiklene selv

Har man tid til overs, og vil tjene penger fremfor å bruke penger, så kan det være et greit alternativ å skrive artiklene selv. Det er heller ikke veldig vanskelig å gjøre dette, i alle fall om du har grunnleggende peiling fra før av. Vi har skrevet en guide som forklarer deg hvordan du skriver SEO-artikler.

Husk bare at du må mestre det norske språket for at artiklene skal bli gode nok. Gjør du ikke det, anbefaler vi heller at du setter bort arbeidet til noen som kan det.

Kommentarer til dette

Nyeste innlegg fra SEOartikler:

10 essensielle tips for å forbedre SEO for finansielle sammenligningssider

Search Engine Optimization (SEO) er avgjørende for å forbedre synligheten til en finansiell sammenligningsside og […]

Hvordan skrive en artikkel

Mange sitter på skrivekunnskaper som er over gjennomsnittlig gode, men sliter allikevel med å produsere […]

Fem tips til SEO for blogg og bloggere

Driver du egen blogg, der du ønsker å klatre i søkeresultatene? Da nytter det som […]

Ingen kan garantere deg førsteplass i Google

Det finnes mange SEO-eksperter der ute, og etter hvert som søkemotorene har blitt stadig viktigere […]

Dette sier Google om SEO og søkemotoroptimalisering

Google er selve guden av alle søkemotorer, og de fleste vil lytte til hva giganten […]