5 grunner til å velge WordPress hjemmeside


Det er ikke alltid enkelt å vite hvor man skal starte når man skal begynne på nett. Mange velger dyre løsninger for hjemmesidene sine, men det er ikke nødvendig. WordPress driver 1/3 av alle nettsider i verden, det er et tall man kan tenke lenge over. Og man skal huske på at mange av disse nettsidene har skaffet eierne en levedyktig inntekt. Ikke bare det, men mange har blitt styrtrike med hjemmesidene sine som de har utviklet med WordPress, og da gjerne fordi WordPress er SEO vennlig.

Men man får ikke en unik hjemmeside med WordPress er det mange som sier, for de har kun et lite utvalg av tema og man kan jo ikke lagre så mye data som man vil?

WordPress er så mye mer enn en gratis hjemmeside, for med en liten sum i månedene, kan man ta bloggen til en gjennomført hjemmeside med link til nettbutikk og sosiale medier.

La oss se på 5 grunner til å velge WordPress hjemmeside
Med WordPress hjemmeside får man så å si ubegrensede muligheter dersom man tar i bruk alle tillegg og utvidelser som finnes i listen. Man kan starte med en gratis hjemmeside som man skaper sitt eget domene på. Men den rimeligste versjonen på 38 kroner per måned får man fjernet WordPress-domenet slik at den blir helt unik og bare din. WordPress har flere nivå, og det øverste tillater en å lage en eCommerce nettside med stort potensiale.

Det er enkelt å bruke WordPress
Når man har laget en profil, kan man starte rett opp med å fylle hjemmesiden med innhold. Det er enkelt å lage faner og skrive innlegg. Man kan dele opp siden i forside, blogg, produkter og betalingsside. Man kan bruke egne bilder eller bla i arkivet med tusenvis av bilder. Med betalt versjon får man også større lagringsplass, hurtigere side og mange flere muligheter.

Det er mange som bruker WordPress. Dette i seg selv er ikke en fordel, men dersom man ser på hvor mange som gjør suksess på en WordPress-laget hjemmeside, så er det en stor indikasjon. Når mange bruker et produkt, så er det grunn til å tro at nettsiden er veldig god. Det er tross alt ikke noe monopol på å tilby denne tjenesten, og derfor kan man uten videre si at WordPress er svært godt utviklet. Store nettsider som Rolling Stone og Bloomberg.

God kundeservice og veiledning kan man vente seg på WordPress publiseringsverktøy. De har nemlig et eget forum for brukere av tjenesten, slik at man både kan spørre direkte i nettleseren, vente på svar via e-post eller bruke forumet for å få hjelp. Det er mange tusen som bruker denne tjenesten, og det gir nye brukere en raskere vei til å sette opp nettsiden. Kundeservice kan åpnes både i WordPress-brukeren eller via e-post.

Tusenvis av tillegg kan enten lastes ned eller kjøpes for en billig penge. Dette er penger man vil kunne få igjen når man driver enkeltmannsforetak eller aksjeselskap. Dette er utgifter til ervervede inntekter, noe som er fradragsberettiget i Norge. Tar man vare på mulighetene i de første årene, vil det å skaffe seg et grunnlag for inntekt være med på å gjøre veien til suksess mye kortere. WordPress er rett og slett et verktøy som er komplett for dem som vil starte opp med egen hjemmeside.

Konklusjon
WordPress er verdens mest kjente publiseringsverktøy for oppstartere av hjemmeside. Hva den inneholder er egentlig ikke så viktig så lenge de holder seg til gjeldende regler for publisering av innhold.

WordPress er gratis for dem som bare vil leke med tanken, men fungerer som en komplett hjemmeside med alle fordeler man kan tenke seg. Selv når lesere og kunder i tusentalls navigerer på siden samtidig vil ingenting være overlatt til tilfeldighetene. I betalingsversjonen vil man bli tilbudt et eget domene og mange flere fordeler for en liten innsats. Det er ingen som kan lykkes uten å betale en liten sum. Enten i form av tid eller penger. WordPress er derfor en unik måte å starte egen blogg eller bedrift på nett i dag!

Les forrige innlegg:

Kommentarer til dette

Nyeste innlegg fra SEOartikler:

10 essensielle tips for å forbedre SEO for finansielle sammenligningssider

Search Engine Optimization (SEO) er avgjørende for å forbedre synligheten til en finansiell sammenligningsside og […]

Hvordan skrive en artikkel

Mange sitter på skrivekunnskaper som er over gjennomsnittlig gode, men sliter allikevel med å produsere […]

Fem tips til SEO for blogg og bloggere

Driver du egen blogg, der du ønsker å klatre i søkeresultatene? Da nytter det som […]

Ingen kan garantere deg førsteplass i Google

Det finnes mange SEO-eksperter der ute, og etter hvert som søkemotorene har blitt stadig viktigere […]

Dette sier Google om SEO og søkemotoroptimalisering

Google er selve guden av alle søkemotorer, og de fleste vil lytte til hva giganten […]