Hvordan skrive en artikkel

Mange sitter på skrivekunnskaper som er over gjennomsnittlig gode, men sliter allikevel med å produsere innhold til nettsidene side. Det å skrive en god artikkel er en kunst, men det er uansett noe som er lett å lære seg. Vi skal i denne guiden gi deg noen gode tips til hvordan du bør skrive en artikkel.

(mer…)

Her kan du kjøpe SEO-artikler

Et av de viktigste punktene når det kommer til søkeroptimalisering, er innholdet på selve nettstedet. Mange webfolk snakker om SEO-artikler som om det var noe eget, men egentlig er det kun snakk om velskrevne artikler som fokuserer både på leseren og søkemotoren. Ikke alle har kunnskap eller tid til å produsere slikt innhold selv, og da kan det lønne seg å sette bort arbeidet. (mer…)

Slik skriver du artikler for SEO

SEO blir stadig viktigere for å oppnå trafikk til nettstedet, og et av de enkleste grepene du kan gjøre er å produsere innhold som er tilpasset søkemotorer som Google og Bing. Riktignok er det viktig at innholdet også skal gi mening når et menneske leser det, slik at det kan være en utfordring å opprettholde en balanse som både menneske og maskin skal få noe ut av. Derfor har begrepet SEO-artikler oppstått, og vi skal i denne guiden forklare deg hvordan du selv kan skrive slike artikler. (mer…)