Fire SEO-tips for lenkebygging

Å bygge lenker til og fra nettstedet er kanskje den mest utfordrende jobben med SEO, men også den som gir mest betydning og størst resultat. Som ved det meste her i livet så får man lite gratis, og slik er det heller ikke med lenker. Derimot er det faktisk slik at det som regel er gratislenkene som betyr mest når det kommer til lenkebygging. (mer…)

En innføring i lenker og lenkebygging i SEO

Når man snakker om SEO og det å rangere høyere hos søkemotorene, så er gjerne lenkebygging det mest sentrale. Og det er kanskje ikke så rart. Man kan sammenligne lenking på nettet som veier i den virkelig verden – det er de sørger for å skape et sammenkoblet nettverk. Du som webmaster for et nettsted kan dra nytte av disse veiene, ved å skape naturlige koblinger og sørge for at det finnes så mange veier som mulig inn til nettstedet ditt. (mer…)

Slik skriver du artikler for SEO

SEO blir stadig viktigere for å oppnå trafikk til nettstedet, og et av de enkleste grepene du kan gjøre er å produsere innhold som er tilpasset søkemotorer som Google og Bing. Riktignok er det viktig at innholdet også skal gi mening når et menneske leser det, slik at det kan være en utfordring å opprettholde en balanse som både menneske og maskin skal få noe ut av. Derfor har begrepet SEO-artikler oppstått, og vi skal i denne guiden forklare deg hvordan du selv kan skrive slike artikler. (mer…)

En innføring til SEO på nett

Har du ikke vært borti SEO før, eller behøver du bare få en skikkelig forklaring på hva det dreier seg om? Da bør du lese denne innføringsartikkelen, som tar for seg det grunnleggende innenfor søkeoptimalisering av nettsteder. Dette er et fag der fasiten ikke er kjent, men hvor man må prøve seg frem for å finne ut hva som fungerer. Dog finnes det alltid noen teknikker og «juksemetoder», noe du nå skal lære mer om.
(mer…)