Viser alle innlegg i Generelt. WordPress Guider Generelt

Hvordan skrive en artikkel


Mange sitter på skrivekunnskaper som er over gjennomsnittlig gode, men sliter allikevel med å produsere innhold til nettsidene side. Det å skrive en god artikkel er en kunst, men det er uansett noe som er lett å lære seg. Vi skal i denne guiden gi deg noen gode tips til hvordan du bør skrive en artikkel.

(mer…)

Ingen kan garantere deg førsteplass i Google


Det finnes mange SEO-eksperter der ute, og etter hvert som søkemotorene har blitt stadig viktigere for nettsiders inntektsgrunnlag, så dannes det nye firmaer som spesialiserer seg på SEO. For deg som webmaster kan det være vanskelig å vite hvem man skal stole på, og det er et stort marked der ute for «SEO-svindlere». Les videre for å se hva du bør være obs på når det gjelder kjøp av SEO.

(mer…)

Dette sier Google om SEO og søkemotoroptimalisering


Google er selve guden av alle søkemotorer, og de fleste vil lytte til hva giganten har å si når det gjelder SEO. Hvis man antar at Google selv ikke vil ut med hele oppskriften på hvordan man kan utføre god SEO, så er det helt riktig. Til gjengjeld så har de kommet med en enklere guide som forteller deg som webmaster et par enkle tin du kan gjøre for at nettstedet ditt skal komme bedre ut i søkeresultatene. (mer…)

10 enkle tips for god SEO


Driver du ikke med SEO, så behøver du heller ikke drive med nettsider. Så enkelt vil det kunne sies – i alle fall for de fleste. Trafikken fra søkemotorene blir viktigere for hver dag som går, og for mange er det den eneste inntektskilden. Derfor vil god SEO være ekstremt viktig for å lykkes på nettet, og vi skal se nærmere på noen enkle tips i denne artikkelen. (mer…)

Hva er PageRank?


PageRank er en algoritme som Google benytter for å rangere nettsteder, og igjen plassere dem i søkeresultatene. Det er rett og slett snakk om å rangere nettstedene etter viktighet, slik at du som bruker søkemotoren enklere kan finne frem til de mest anerkjente og viktigste sidene på nettet. Det er også verdt å merke seg at PageRank langt fra er den eneste metoden Google bruker for å sortere søkene. (mer…)

Hvordan fungerer søkemotorene?


En søkemotor har primært en oppgave – å gjøre det stoffet som er på nett tilgjengelig for Internett-brukeren. Dessuten ønsker man å se det beste og mest relevante innholdet, så det må indekseres. Det er en svært omfattende oppgave å skanne igjennom alt innhold på internett for å så sortere det for menneskelig bruk, så derfor er det svært interessant å se nærmere på hvordan søkemotorene fungerer. (mer…)

Blir oversatte tekster sett på som duplikat?


Det er en omfattende jobb å produsere innhold til nettstedet sitt, spesielt dersom det skal være unikt. Det enkleste i mange tilfeller er å finne det noen andre har skrevet om temaet tidligere, men da bør det helst være på et annet språk slik at søkemotorene ikke anser innholdet som duplikat og kopiering. Da kommer problemstillingen som mange SEO-folk spør seg – vil søkemotorene anse oversatte tekster som duplikatinnhold? (mer…)

Unngå straff fra Google på annonselenker


Google er veldig klare i sin tale hva de synes om det å betale for lenker. Det er for øvrig ikke bare Google som utøver denne praksisen, men også Yahoo og Bing kan straffe nettstedet ditt dersom de oppdager at du har lenker på nettstedet ditt som er betalte. I mange tilfeller kan det være vanskelig å oppdage, men typiske affiliate-lenker og annonselenker er ganske tydelige. Derfor gjelder det å markere de slik at man ikke straffes for juks med SEO. (mer…)

Du kan bli straffet for å kjøpe lenker


Det er som regel de rike som sitter med makten. Med penger kan det meste kjøpes, og har man nok penger så finnes det sjeldent noen nisje man ikke kan gjøre det bra i. Det samme gjelder for nettsider, der man med nok penger kan kjøpe seg en høyere plassering i Google. Det er naturligvis ikke snakk om å betale søkemotoren direkte, men å kjøpe lenker hos andre nettsteder for å gi din egen nettside en boost i søkeresultatene. Men er det egentlig så lurt? (mer…)

Her kan du kjøpe SEO-artikler


Et av de viktigste punktene når det kommer til søkeroptimalisering, er innholdet på selve nettstedet. Mange webfolk snakker om SEO-artikler som om det var noe eget, men egentlig er det kun snakk om velskrevne artikler som fokuserer både på leseren og søkemotoren. Ikke alle har kunnskap eller tid til å produsere slikt innhold selv, og da kan det lønne seg å sette bort arbeidet. (mer…)